Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
 

Alle producten

1-25 van 136 producten

 
 
3M™ True Definition Scanner     Verkoopadressen
 

De True Definition Scanner is de ingang tot de digitale workflow en is een digitaal afdruksysteem. Het systeem neemt afdrukken met een hoge snelheid, op zeer accurate en precieze wijze.

Absorptiematerialen   Webshops Verkoopadressen
 

Voor het veilig en efficiënt opnemen van gemorste en (gevaarlijke) vloeistoffen zoals chemicaliën, oliën en andere niet-agressieve vloeistoffen is een breed assortiment absorberende producten beschikbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Er zijn specifieke absorptiematerialen voor chemicaliën, industriële vloeistoffen en olie. Deze laatste stoten water af en zijn ideaal voor het absorberen van olie op plaatsen waar ook water aanwezig kan zijn.

Ademhaling: Stof-, gas- en dampmaskers   Webshops Verkoopadressen
 

De maskers van 3M voldoen aan de nieuwste Europese normen. Bovendien steekt 3M veel tijd in het luisteren naar haar gebruikers, wat altijd resulteert in produkten met een groot draagcomfort en de hoogste kwaliteit.

Afbraam- en doorslijpschijven voor de industrie   Webshops Verkoopadressen
 

Een assortiment van afbraamschijven en doorslijpschijven. Afbraamschijven zijn geschikt voor het verwijderen van lasmateriaal, lasspetters, aanschuinen vóór het lassen en ontbramen van alle metalen. Doorslijpschijven zijn geschikt voor een groot aantal verschillende materialen. De schijven zijn beschikbaar in verschillende diameters en een brede range aan kwaliteiten.

Afplaktapes voor thuis   Webshops Verkoopadressen
 

3M biedt voor de particulier afplaktapes van professionele kwaliteit.

Allergenentest   Webshops Verkoopadressen
 

Allergenentest met 3M™ Clean-Trace™ Surface Protein swabs

Anisotropisch geleidende folie (ACF) Klantenservice    
 

3M Electical Markets Division heeft een uitgebreid gamma van elektrotechnische oplossingen voor professionele klanten in het domein van de elektronica, elektriciteit, elektronische interconnectie en/of ondergrondse netwerken.

Anti-statische materialen Klantenservice    
 

3M biedt een uitgebreid pakket aan anti statische producten voor het creëren van een veilige werkomgeving.

Beschermende display folie Contact 3M   Verkoopadressen
 

Beschermfolies voor gebruik op schermen van pda's, mobiele telefoons, navigatiesystemen en geldautomaten om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf (zoals hinderlijke schittering van zonlicht, krassen en vingerafdrukken)

Beschermende overalls   Webshops Verkoopadressen
 

De 3M beschermende overalls bieden een hoge kwaliteit, stijlvol design en een uitstekende bescherming, waarop u kunt vertrouwen. Deze producten zorgen voor een efficiënt gebruik en bescherming tegen vele industriële gevaren.

Beveiligingsstrips en applicators     Verkoopadressen
 

De Tattle-Tape™ elektromagnetische beveiligingsstrips bieden al 40 jaar een uitstekende én discrete bescherming voor uw totale collectie, inclusief uw magnetische media.

Bibliotheeksystemen Klantenservice   Verkoopadressen
 

De oplossingen van 3M zijn gebaseerd op betrouwbare en verborgen technologiëen. De produkten zijn speciaal ontwikkeld om uw waardevolle collectie te beschermen tegen diefstal en ongeoorloofde uitgifte. 3M beschermt wereldwijd al 35 jaar bibliotheekcollecties. Onze Tattle-Tape™ Beveiligingsstrips kunnen worden gecombineerd met RFID-technologie voor een optimale combinatie van beveiliging en een hoge produktiviteit.

Bonding & Lamineer films Klantenservice    
 

3M Electical Markets Division heeft een uitgebreid gamma van elektrotechnische oplossingen voor professionele klanten in het domein van de elektronica, elektriciteit, elektronische interconnectie en/of ondergrondse netwerken.

Bootonderhoud voor particulieren     Verkoopadressen
 

Schuurmaterialen, Scotch-Brite™ producten, Tapes, Bootonderhoudsproducten, Persoonlijke beschermingsmiddelen en Schoonmaakproducten speciaal voor particulieren.

Brandwerende materialen Fire Barrier Klantenservice    
 

3M heeft een uitgebreid assortiment aan brandwerende producten voor doorvoeringen in muren en vloeren. Ideaal voor nieuwbouw en reparatie.

Bumpons Klantenservice    
 

3M Electical Markets Division heeft een uitgebreid gamma van elektrotechnische oplossingen voor professionele klanten in het domein van de elektronica, elektriciteit, elektronische interconnectie en/of ondergrondse netwerken.

Car wrapping   Webshops Verkoopadressen
 

3M heeft een netwerk van specialisten: de 3M Preferred Car Wrappers. Bij hen ben je er van verzekerd dat jouw privé auto van de beste materialen wordt voorzien. Deze specialisten op het gebied van carwrapping staan garant voor uitmuntende kwaliteit en afwerking.

Clean & Strip Schijven voor de industrie   Webshops Verkoopadressen
 

Het nieuwe assortiment Clean & Strip producten biedt verbeterde levensduur dan de originele bekende zwarte Clean & Strip schijven. De paarse XT en de blauwe GP zijn geschikt voor voorbereidingen en nabewerkingen bij het lassen van metalen maar natuurlijk ook voor het verwijderen van roest, verf en coatings.

Command™ Strips Klantenservice Webshops Verkoopadressen
 

Hang alles op, houd alles heel. Met Command hoef je voortaan niet meer in muren te boren als je iets in en om het huis wilt ophangen.

Communicatiesystemen   Webshops Verkoopadressen
 

Peltor™ is een begrip als het gaat om communicatiesystemen én bescherming van gehoor, hoofd en gelaat in een lawaaierige en onveilige omgeving. Met vijftig jaar ervaring staat Peltor™ voor communicatiemiddelen van onovertroffen kwaliteit met een optimaal evenwicht tussen comfort en bescherming.

Cubitron II afbraamschijven   Webshops Verkoopadressen
 

3M™ Cubitron™ II Afbraamschijven zijn een revolutie in het slijpproces. Slijpen sneller en gaan langer mee dan conventionele schijven. Dankzij de 3M gepatenteerde technologie, die het slijpproces compleet verandert, staan Cubitron II schuurmaterialen garant voor: • Sneller slijpen • Materiaal dat langer scherp blijft • Minder benodigde drukuitoefening • Minder vermoeidheid bij de gebruiker • Hogere productiviteit

Cubitron II Doorslijpschijven   Webshops Verkoopadressen
 

3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijven zijn een revolutie in het slijpproces. Dankzij de 3M gepatenteerde Precision Shaped Grain technologie, die het slijpproces compleet verandert, snijden ze sneller en gaan ze langer mee dan conventionele schijven

Cubitron II fiberschijven   Webshops Verkoopadressen
 

De 3M™ 982C en 3M™ 987C Fiberschijven zijn voorzien van de nieuwe 3M™ Cubitron II technologie, een echte revolutie in de wereld van schuurmaterialen. Met voorsprong het meest krachtige schuurmineraal in de markt.

Cubitron II Lamellenschijven   Webshops Verkoopadressen
 

Met deze nieuwe 3M™ Cubitron™ II Lamellenschijf 967A kunt u een veelzijdigheid aan werkzaamheden uitvoeren. Ze zijn bijzonder geschikt voor ontbraamwerkzaamheden. Slijpen en finishen in 1 stap! Daarbij snijden ze met minder druk voor meer comfort voor de operator. En dit alles in een korter tijdsbestek.

Cubitron II schuurbanden   Webshops Verkoopadressen
 

De Cubitron™ banden zijn bijzonder geschikt voor het slijpen en kalibreren van roestvrij staal en andere legeringen op basis van nikkel, titanium en chroomkobalt. De unieke schuurtechnologie Cubitron II is aangepast aan de meest extreme omstandigheden: de banden behouden hun agressiviteit en snijvermogen.